Diensten

Voor wie zijn onze diensten interessant?

Heb jij interesse om zelf paardencoach te worden (of bijscholing te krijgen)? Scrol wat verder naar beneden!

 

Diensten voor managers die hun leiderschap willen vergroten

Boeken:

Gratis eBook: Spiegelen – De eerste stap naar Natuurlijk Leiderschap
Een praktisch eBook voor managers die door meer mensenkennis makkelijker effect willen bereiken met de professionals in hun team en daardoor veel tijd willen besparen.

Leiderschapstips uit de Paardenkudde
Een ebook met 70 tips over leiderschap van paarden. Inspirerende verhalen uit de praktijk van paardencoaching voor managers. Praktische vragen uit de praktijk van organisaties. En vele tips en belevenissen uit de paardenkudde. Makkelijk te lezen, ook als losse hoofdstukken. Voor jezelf of om kado te geven.

Workshops:

Workshop ‘Jouw Natuurlijke Leiderschapsstijl’
Leer van de experts! Paarden zijn experts in leiderschap. Ervaar deze unieke methode zelf en ontdek welke feedback de paarden voor jou hebben! [Deze workshop is ook incompany in te zetten voor jouw team]

Workshop ‘Communiceren met Lichaamstaal’
Lichaamstaal is 85% van onze communicatie. Laat het paard spiegelen wat jouw lichaamstaal communiceert zodat je effectiever kan communiceren. Nooit meer last van miscommunicatie! [Deze workshop is ook incompany in te zetten voor jouw team]

Teams:

‘De Kuddetest™ voor Mensenteams’
Krachtige teambuilding-tool om de samenwerking in het team te optimaliseren. Deze teambuilding met paarden kan ingezet worden door het hele land (en buitenland), op de meest prachtige locaties, zowel binnen als buiten. Er zijn verschillende mogelijkheden voor zowel kleine teams als (hele) grote teams. Bovendien is intergratie in een extern programma ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden die passen bij jullie team.

Persoonlijke coaching

‘Paardenkracht voor jouw professionele ontwikkeling’
Persoonlijke coaching is de snelste en meest effectieve methode om jezelf met paardensprongen te ontwikkelen op professioneel vlak. Samen met een professionele paardencoach kijk je in de spiegel van het paard. Deze coaching wordt bij Onbewuster door diverse professionele paardencoaches gegeven door het hele land (en daar buiten). Je wordt altijd geholpen door iemand die het beste bij jou past en in de regio werkt waar jij gecoacht wil worden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Coachreis naar Zweden
Werk een week lang intensief aan jouw persoonlijke ontwikkeling in de prachtige Zweedse natuur. We verblijven met een kleine groep op de Sun Dance Ranch midden tussen een kudde (semi-)vrij levende paarden. Een bijzondere ervaring om nooit te vergeten. Deze reis wordt georganiseerd in samenwerking met het Centrum voor Paardencoaching. Lees er meer over op hun website.

INFORMATIE OVER OPLEIDING TOT PAARDENCOACH EN BIJSCHOLING VOOR PAARDENCOACHES

Sindskort vind je de informatie over onze diensten voor (aankomende) paardencoaches op een nieuwe website: http://centrumvoorpaardencoaching.nl/opleidingen/

Gratis informatie:

SAMSUNG CSCGratis ebook “IK met PK”: Lees het nieuwe ebook van Wendela helemaal gratis! In “IK met PK” leer je in 3 praktische stappen hoe je het beste uit jezelf én je leven kan halen. Klik hier voor meer informatie en download gratis het ebook.

Gratis online informatie bijeenkomst: Heb je interesse in paardencoaching? Doe dan mee aan de online bijeenkomst over Cognitief Coachen met Paarden™. Je kan bijna elke maand gratis meedoen, gewoon vanuit je eigen huis! Klik hier voor meer informatie en meld je gratis aan.

Opleiding:

Wil jij paardencoach worden? Ontdek dan of de opleiding Cognitief Coachen met Paarden™ (CCP) bij je past. In deze opleiding leer je werken met de zes pijlers van de methode CCP. De opleiding wordt door Wendela persoonlijk begeleid en vindt plaats bij het Centrum voor Paardencoaching. Klik hier voor meer informatie.

Bijscholing:

De mogelijkheden voor (online/persoonlijke) bijscholing voor paardencoaches vind je sindskort op een nieuwe website: http://centrumvoorpaardencoaching.nl/opleidingen/