Over Wendela

Drs. Wendela den Tonkelaar helpt in haar bedrijf Onbewuster managers om met minder moeite meer te bereiken en daardoor veel tijd te besparen.

Ze gebruikt hiervoor de leiderschapslessen van paarden. Daarnaast deelt ze haar kennis van psychologie en mensengedrag, zodat iedereen met praktische tips direct resultaat bereikt op de werkvloer.

Omgaan met mensen is het dagelijks werk van een manager. Toch is dit niet waar je voor opgeleid bent. Je bent een expert in je vakgebied, maar de meeste energie gaat verloren in het aansturen van mensen die op een of andere manier niet willen wat jij wil. Dat is zonde!

Het kan ook anders. Effectief leidinggeven kan ook vanzelf gaan. Je hoeft hier geen energie meer in te stoppen en hebt zo tijd over voor andere taken. Je wordt een onbewuste leider waardoor je bewustzijn ruimte heeft voor andere dingen.
Wendela is als psycholoog een expert in mensengedrag. Van de paarden leerde ze hoe je door minder te doen een effectievere leider wordt. Dit heeft ze vertaald naar Onbewust Leiderschap. Zij geeft hierover lezingen, teamcoaching, eTrainingen en schrijft hierover.

Wendela gebruikt de methode paardencoaching. Bekijk de video hieronder voor de antwoorden op de vragen ‘Wat is paardencoaching?’ en ‘Waarom paarden?’.